Houdt Vin Diesel een 'Fast and Furious' spin-off tegen?

Houdt Vin Diesel een 'Fast and Furious' spin-off tegen?

Dit terwijl Universal een Statham/Johnson-film wel ziet zitten.

Al geruime tijd wordt er gesproken over een Fast and Furious spin-off rond het personage Hobbs van spierbundel Dwayne Johnson. Voorafgaand aan de release van Fast & Furious 8 bevestigde de acteur en productie-uitvoerder Hiram Garcia dat de spin-off nog steeds een mogelijkheid is. Nu lijkt er toch wat roet in het eten te zijn gegooid.

Niemand minder dan Vin Diesel, hoofdrolspeler en mede-producent, heeft volgens The Wrap een end credit-scène laten verwijderen waarin zowel Luke Hobbs (Johnson) als Deckard Shaw (Jason Statham) te zien is.

De scène was opgenomen omdat weer een andere producent Neal Moritz en Universal Pictures onder de indruk waren van de chemie tussen de acteurs. Volgens een bron van The Wrap werd het idee van een spin-off rond beide actiehelden geopperd.

Moritz zou de scène hebben laten opnemen zonder de goedkeuring van Diesel. Mede doordat Johnson en Diesel in het dagelijks leven weinig van elkaar moeten hebben, zou Diesel - nadat hij op de hoogte was gebracht - de scène hebben later verwijderden. Een andere bron van The Wrap meldt dat de scène nooit bestemd is geweest voor de bioscoopversie. Deze zou als bonus dienen voor de Blu-ray en DVD release.

Overigens staan er al twee Fast & Furious-films gepland. Fast & Furious 9 moet op 18 april 2019 verschijnen en het naar verluidt afsluitende tiende deel staat in de boeken voor 1 april 2021.



NieuwsFilm

meest populair