Baywatch-ster Jeremy Jackson de gevangenis in

Baywatch-ster Jeremy Jackson de gevangenis in

Hij werd gearresteerd voor het neersteken van een vrouw.

Jeremy Jackson, voornamelijk bekend van Baywatch, waarin hij de rol van strandwacht Jeremy Hobie Buchannon vertolkte, gaat de gevangenis in voor het neersteken van een vrouw twee jaar geleden. Zo gaat het verhaal dat Jackson in augustus 2015 een woordenwisseling had gekregen met een vrouw in Los Angeles, nadat Jackson geprobeerd had haar auto te stelen. De vrouw beweert door hem te zijn aangevallen met een mes toen ze hem hiervan wilde weerhouden en zo diverse verwondingen aan haar rug, arm en been te hebben opgelopen.

Als gevolg hiervan is Jackson veroordeeld tot 270 dagen gevangenisstraf en vijf jaar voorwaardelijk, maar uiteindelijk hoeft hij nog maar 109 dagen achter de tralies door te brengen aangezien hij hiervoor al 161 dagen in de gevangenis heeft gezeten en deze dus van de totale straf worden afgetrokken. Bovendien moet de acteur ook nog naar zo'n 50 bijeenkomsten voor woedebeheersing en alcohol-problemen. Mocht hij deze zonder problemen doorstaan, bestaat de kans dat de aanklacht jegens hem van zware misdaad in misdrijf zal worden omgezet.

Toch is het niet de eerste keer dat de acteur voor een dergelijk vergrijp wordt aangehouden; in april 2015, een paar maanden vóór dit incident, werd hij ook al eens gearresteerd voor het neersteken van een man, maar aangezien hij hiervoor nooit officieel werd aangeklaagd, ging hij toen vrijuit.

NieuwsFilm

meest populair