Trailer 'The Hero': Sam Elliott zoekt de rol van zijn leven

Trailer 'The Hero': Sam Elliott zoekt de rol van zijn leven

Dramedy over een aan lager wal geraakte westernacteur wiens laatste hit veertig jaar geleden was.

Via Yahoo hebben Houston King Productions en Park Pictures de officiële trailer van The Hero vrijgegeven, een onafhankelijk komisch drama met Sam Elliott in de titelrol. Hij speelt naast acteurs als Laura Prepon, Nick Offerman en Krysten Ritter. Brett Haley (I'll See You in My Dreams) schreef en regisseerde.

Lee Hayden is een 71-jarige western-icoon met een gouden stem. Zijn beste optreden vond veertig jaar geleden plaats, sindsdien spendeert hij zijn dagen met herinneringen aan glorieuze tijden en te veel wiet roken met voormalige acteur/dealer Jeremy. Een verrassende diagnose van kanker zorgt ervoor dat Lee zijn prioriteiten op een rij zet. Hij tracht vervolgens het verloren contact met zijn vervreemde dochter te herstellen en de filmrol van zijn leven te vinden waarmee hij zijn nalatenschap kan eren. Ook valt hij voor een comédienne.



Haley schreef het scenario samen met Marc Basch. The Hero ging in première tijdens het Sundance Filmfestival van eerder dit jaar. Begin juni verschijnt de dramedy gelimiteerd in Amerikaanse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair