Ruzie Vin Diesel en Dwayne Johnson bijgelegd?

Ruzie Vin Diesel en Dwayne Johnson bijgelegd?

Kennelijk kijken ze erg uit naar het maken van 'Fast & Furious 9.'

The Fate of the Furious, welke vorige week uitkwam, is overduidelijk een monsterhit. De actiefilm van regisseur F. Gary Gray kostte exclusief marketingkosten $ 250 miljoen dollar en heeft op het moment van schrijven al meer dan het dubbele opgehaald. Het maken van de film verliep echter niet helemaal soepel vanwege twee hoofdrolspelers. Begin augustus 2016, toen Dwayne Johnson nog één week aan opnames had, joelde hij via sociale media zijn mannelijke tegenspelers uit voor candy asses. Niet lang daarna werd bekend met wie de 44-jarige eigenlijk ruzie had: Vin Diesel.

Volgens Johnson was de 49-jarige Diesel verre van professioneel, erg veeleisend en kwam dikwijls laat op de set aan, waardoor de opnames uitliepen. Ingewijden die bij de productie van Fast & Furious 8 aanwezig waren hebben nu aan roddelwebsite TMZ onthuld dat het misschien anders lag. De mannen zouden juist ruzie hebben gehad om wie de grootste ster van de film was. Johnson en Diesel hebben sinds de uitbarsting elkaar vaker dan eens in privé ontmoet en vervolgens hun problemen opgelost, aldus de bronnen. Johnson zou hebben toegegeven dat Diesel op de eerste plaats hoort en begroef vervolgens de strijdbijl en zijn ego.

Nu melden de bronnen eveneens dat de heren uitkijken naar het maken van Fast & Furious 9 en zich "duizend procent" gaan inzetten. De film zal begin 2019 uitkomen. Bij elkaar hebben de uitgebrachte titels wereldwijd meer dan 4 miljard dollar opgehaald.

NieuwsFilm

meest populair