Algemeen

Keith Carradine naast Redford en Affleck in 'Old Man And The Gun'

De nieuwste film van David Lowery ((Ain't Them Bodies Sants, Pete's Dragon).

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 11:17 in Algemeen
Keith Carradine (Deadwood, Fargo) is de nieuwste toevoeging aan de groeiende cast van David Lowery's nieuwste dramafilm Old Man And The Gun voor Fox Searchlight.

Robert Redford zal in de film de rol spelen van Forrest Tucker, een professionele bankovervaller die wel 18 keer wist te ontsnappen uit de gavengenis, waaronder een gewaagde ontsnapping uit de gevangenis San Quentin op 70-jarige leeftijd. De film laat zijn latere jaren zien en een ongeëvenaard aantal overvallen dat de autoriteiten schokte en het publiek vermaakte.

Casey Affleck speelt op zijn beurt de rechercheur die volkomen geobsedeerd is door Tucker en zijn 'beroep', Carradine (broer van Kill Bill-acteur David) speelt de rol van de politiekapitein die het onderzoek naar Tucker leidt. Sissy Spacek, Danny Glover, Tika Sumpter en Isiah Whitlock zijn andere acteurs die meedoen. De opnames gingen eerder deze maand van start in Cincinnati.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviefreak63

Avatar

Dit kan wel een mooie film worden. Redford blijft nog altijd een fantastische acteur.

nieuwslaatste nieuws

meest populair