Poe Dameron krijgt meer diepgang in 'Star Wars: The Last Jedi

Poe Dameron krijgt meer diepgang in 'Star Wars: The Last Jedi

Oscar Isaac spreekt zich daarnaast uit over een actie-scene die hij deelde met Carrie Fisher.

Hoewel we de laatste weken veel nieuwe dingen te weten zijn gekomen over Rian Johnsons Star Wars: The Last Jedi.hebben we nog maar bitter weinig gehoord over Oscar Isaacs personage Poe Dameron in de nieuwe film. De acteur kon door zijn drukke schema niet aanwezig zijn tijdens Star Wars Celebration, maar Movie Web wist de acteur wel te ondervragen over de rol van Dameron tijdens de persronde voor genocide-drama The Promise, waarin Isaac de hoofdrol speelt. Hij zei het volgende:

"Nou ja, ik mag niet veel kwijtlaten over de film, maar... Poe wordt op een zeer intense manier uitgedaagd, waardoor er een hoop wordt duidelijk wordt over zijn karakter."

Daarnaast liet Isaac tijdens een interview met Business Insider vallen dat hij een fysieke actie-scene deelt met Carrie Fisher in de film:

"Het was mijn eerste dag op de set en we deden ongeveer 25 takes. De helft ervan waren op mij gericht en de helft op haar. Ik kan geen details over de scene loslaten, maar ik kan wel zeggen dat het een behoorlijk fysieke scene was die we vaak opnieuw hebben gefilmd. Ze vond het fantastisch om zo fysiek bezig te zien, het was behoorlijk intens. Ik ben benieuwd wat ze er van zullen maken in de uiteindelijke film."

Star Wars: The Last Jedi draait vanaf 13 december 2017 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair