POLL: Star Trek-reboots: 'Star Trek', 'Into Darkness' of 'Beyond'?

POLL: Star Trek-reboots: 'Star Trek', 'Into Darkness' of 'Beyond'?

En POLL 2: stoppen of doorgaan?

Ondanks dat de Star Trek-reboots heel aardige films heeft opgeleverd, zijn het financieel gezien niet de meest succesvolle titels. Het laatste deel tot op heden verscheen verleden jaar en noteerde bij een productiebudget van $185 miljoen nog geen $350 miljoen. Een vierde deel zou geen zekerheid zijn... Met deze POLL kijken we terug op de reeds verschenen delen, met de vraag: welke deel is jouw favoriet?

In 2009 verscheen de eerste reboot, met de simpele titel Star Trek. De film van J.J. Abrams kostte circa $215 miljoen om te maken en kwam niet verder dan $385 miljoen wereldwijd. Met de ontvangst zat het wel goed (RT = 95%). Het $190 miljoen kostende vervolg Star Trek: Into Darkness uit 2013, opnieuw van J.J. Abrams, werd ook sterk ontvangen (RT = 86%) en scoorde met $467 miljoen een stuk beter aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Justin Lin mocht het derde deel regisseren en deze verscheen tijdens het 50-jarige bestaan van de franchise. Ook Star Trek Beyond werd prima ontvangen (RT = 84%), maar deed het dus financieel duidelijk zwakker dan de voorgangers. En dat is vaak geen goed teken voor de toekomst van een franchise.

Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
Hieronder een tweede vraag. Wat vind jij, moeten ze doorgaan met de huidige reeks of is het welletjes geweest? Aan jou de keuze, ja of nee..!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair