'Kong: Skull Island'-regisseur is klaar met 't MonsterVerse

'Kong: Skull Island'-regisseur is klaar met 't MonsterVerse

Hij is vooral trots, maar niet de man voor het vervolg.

Eerder dit jaar debuteerde Kong: Skull Island. De regie lag in handen van de redelijk onbekende regisseur Jordan Vogt-Roberts. Tegenover Screen Junkies News liet de filmmaker weten dat hij wel gelijk klaar is met "grote monsters".

"Kijk, ik ben echt trots op deze wereld. En ik ben er erg trots op hoe te gek deze film is en hoe mensen het omarmden en ook zeiden hoe te gek de film is. We hebben een niet-traditionele blockbuster aan 2017 toegevoegd en ik ben er trots op dat we dit van Legendary and Warner Bros. mochten doen, maar ik denk zeker dat ik niet Kong vs Godzilla in me heb zitten," aldus de trotse Vogt-Roberts, bekend van The Kings of Summer uit 2013. "Je zegt nooit nooit, maar ik ben trots op het gevoel, de energie van Kong, de monsters op het eiland en alles. Maar ja, het zou voor nu erg zwaar voor me zijn."

Misschien moet de regisseur even op adem komen na het maken van een tent-pole met een kostenplaatje van zo'n $185 miljoen en optredens van acteurs als Tom Hiddleston, Brie Larson, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson, John C. Really, Tom Wilkinson en John Goodman. De film bracht tot op heden een prima $560,0 miljoen op en werd uitstekend ontvangen.

De volgende film in het MonsterVerse is Godzilla 2 (2019) van regisseur Michael Dougherty (Trick 'r Treat, Krampus). In 2020 moet Godzilla vs. Kong volgen.



NieuwsFilm

meest populair