Officieel: 'Masters of the Universe' verschijnt in 2019

By the Power of Grayskull!

Sony Pictures heeft een aantel verschijningsdata onthuld en de opvallendste in de datum die geprikt is voor Masters of the Universe. De film moet op 18 december 2019 in de wereldwijde bioscoopzalen gaan draaien.

Er werden door de jaren heen al heel wat regisseurs aan het project gekoppeld, en het leek erop dat McG (Terminator: Salvation. Charlie's Angels) de klus zou gaan klaren. De regisseur zal echter niet in de regiestoel zitten. Het script komt uit de pen van David S. Goyer (The Dark Knight). The Legend of Hercules-acteur Kellan Lutz werd even geleden nog gekoppeld aan de hoofdrol, maar ook hij lijkt niet meer in beeld.

Masters of the Universe gaat over Prince Adam die zich kan transformeren in de held He-Man. Als He-Man is hij de laatste hoop voor het magische rijk Eternia, die wordt geterroriseerd door de slechte Skeletor. De franchise werd in 1982 gelanceerd met een speelgoedlijn van Mattel en vertaalde zich snel naar de populaire animatieserie. In 1987 verscheen er een magere verfilming met Dolph Lundgren in de rol van He-Man.

Andere verschijningsdata zijn Angry Birds 2 op 20 september 2019 en de Spider-Man animatiefilm op 14 december 2018. De laatste stond gepland voor 21 december 2018, maar onlangs werd ook Warner Bros.' Aquaman voor de datum geprikt.



NieuwsFilm

meest populair