Tilda Swinton in nieuwe 'viral'-clip Netflix-film 'Okja'

Tilda Swinton in nieuwe 'viral'-clip Netflix-film 'Okja'

De nieuwste film van Snowpiercer-regisseur Bong Joon Ho.

Netflix heeft een nieuwe zogenaamde 'viral'-clip vrijgegeven van Bong Joon-ho's nieuwe film Okja, die vanaf 28 juni a.s. beschikbaar wordt gesteld door de streaming-service. In de clip zien we actrice Tilda Swinton als een image geobsedeerde CEO Lucy Mirando, die mededeelt dat varkens het verdienen om plezierig te dromen...

In Okja zien we naast Swinton ook acteurs als Jake Gyllenhaal, Giancarlo Esposito, Paul Dano, Steven Yeun, Lily Collins en An Seo Hyun in de film, die gaat over Mija (Hyun), een meisje die zich ontfermt over een enorm mythologisch wezen genaamd Okja in de bergen van Zuid-Korea.

Dingen veranderen wanneer een multinational met de naam Mirando Corporation Okja ontvoeren en hem naar New York brengen, waar Mirando snode plannen heeft met het schepsel.

Bong en Jon Ronson (Frank) schreven het script van de film, die zowel de Engelse als de Koreaanse taal zal bevatten. Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Lewis Taewan Kim, Dooho Choi, Woo-sik Seo en Bong Joon-ho produceerden Okja.



NieuwsFilm

meest populair