Supermodel Cara Delevingne heeft nu een kaal koppie

Suicide Squad-actrice Cara Delevingne verscheen met een wel heel bijzondere nieuwe haarcoupe in het openbaar.

Topmodel en actrice Cara Delevingne (Suicide Squad, Valerian and the City of a Thousand Planets) heeft haar lange blonde lokken definitief gedag gezegd en verscheen afgelopen week met een kaalgeschoren hoofd in het openbaar op de set van haar nieuwe speelfilm in Toronto, Canada.

Delevingne speelt namelijk de hoofdrol in Life in a Year, geregisseerd door de redelijk onbekende filmmaker Mitja Okorn. De in 2018 te verschijnen film gaat over de 17-jarige Daryn (gespeeld door Jaden Smith) die erachter komt dat zijn vriendin (gespeeld door Delevingne) ongeneeslijk ziek is. Samen met haar wil Daryn een heel mensenleven beleven in één jaar tijd.

De 24-jarige Delevingne heeft dus om in haar rol te kunnen komen haar gehele hoofd kaal geschoren. Overigens verscheen het supermodel al eerder met een korter kapsel in het openbaar, maar nu is ze dus helemaal kaal. Delevingne heeft waarschijnlijk bewust in stapjes gedag gezegd tegen haar prachtige, uitbundige haarcoupe.

Life in a Year wordt dus ongetwijfeld een emotionele, maar romantische dramafilm. De film heeft nog geen exacte releasedatum. Helaas is er ook nog geen beeldmateriaal van de prent beschikbaar, omdat de opnames pas net zijn begonnen in de grote Canadeese stad.



NieuwsFilm

meest populair