Spider-Man 3 geruchten

Voor degenen die niet van mogelijke spoilers houden is het aan te raden dit bericht niet te lezen. Het gaat dan wel om geruchten, maar wellicht kom je dingen te weten die je helemaal niet wilt weten over Sam Raimi's derde Spider-Man film die in 2007 verschijnt.

Allereerst is er de kwestie Thomas Haden Church. De acteur maakte een verrassende comeback in Sideways en werd vervolgens gevraagd om een van de villains te spelen in Spider-Man 3. Men gaat er al enige tijd vanuit dat Church de rol van Sandman zal spelen, maar hierover is tot op heden nog nooit een officiële mededeling gedaan. Er gaan de laatste tijd echter vele geruchten dat de acteur te zien zal zijn als Dmitri Smerdyakov, alias Chameleon.

Zoals we enige tijd geleden meldden heeft ook Topher Grace een rol in de film, en ook over zijn personage is nog geen enkele officiële mededeling gedaan. Wat is nu het geval? ComicBookResources meldt dat Grace ook de rol van Chameleon zal spelen, een plotwending die zich halverwege de film openbaart.

Het is een gerucht, maar het zou goed passen bij het personage Chameleon, Master of Disguise.



NieuwsFilm

meest populair