Acht posters 'Valerian and the City of a Thousand Planets' onthullen aliens en robots

Maar we krijgen natuurlijk ook een nieuwe blik op Valerian en Laureline.

Er is een achttal nieuwe posters vrijgegeven voor Valerian and the City of a Thousand Planets. Die posters laten ons de belangrijkste personages van de film zien - Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevigne) - maar ook een aantal andere personages. Zo zijn er aliens en is er een robot te vinden tussen de acht plaatjes.

De film van regisseur Luc Besson is gebaseerd op het zesde boek in de comicreeks Valerian and Laureline. Het duo werkt voor de regering van menselijke gebieden en heeft als opdracht orde te bewaren in het universum. Valerian wil meer dan een professionele relatie met zijn partner, maar zijn uitgebreide geschiedenis met vrouwen en haar traditionele normen en waarden maken dat onmogelijk.

Het duo krijgt als de film begint de opdracht van hun Commandant (Clive Owen) om naar de adembenemende intergalactische stad Alpha te reizen. In dat metropolis verzamelen zich duizenden verschillende soorten van alle uithoeken van het universum. De zeventien miljoen inwoners van de stad werken nu samen om het leven voor iedereen te verbeteren. Maar niet alle inwoners van Alpha delen die doelen en er zijn duistere krachten aan het werk, waarmee het voortbestaan van de mens in gevaar komt.

De film draait vanaf 21 juli in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair