Mollige vrouwen hip in Hollywoodproducties

Mollige vrouwen raken weer in de mode, althans in de Verenigde Staten. Dit was duidelijk te zien in recente Hollywoodproducties waarin verscheidene mollige filmsterren de hoofrol spelen.

In de zomerhit van de VS, 'My Big Fat Greek Wedding' leert Nia Vardalos haar volle figuur te waarderen. Dit is een hele andere wereld dan die van sterren zoals Julia Roberts en Cameron Diaz, die het witte doek tot nu toe domineerden.

Op televisie is de 17-jarige Kelly Osbourne van de MTV-serie 'The Osbournes' een ander teken aan de wand. De dochter van rockster Ozzy Osbourne belandde vorige maand op de lijst van best geklede vrouwen van People Magazine, een bijbel voor sjieke beroemdheden.

En op de voorpagina van de laatste editie van het tijdschrift staat groots: 'Sexy at any Size'! Sterren krijgen genoeg van de zoektocht naar de perfecte figuur en voelen zich zekerder in een mollig lichaam, aldus People Magazine. Het blad illustreert het met foto's van de goed gevulde actrice Catherine Zeta-Jones en presentatrice Oprah Winfrey.

Een andere belangrijke barometer voor veranderende trends, de beroemde FAO Schwartz speelgoedwinkel in New York, liet recent een nieuwe pop het leven zien. Emme is gemodelleerd naar een beroemd bovenmaats model die 86 kilo weegt een schoenmaat 44 heeft.



NieuwsFilm

meest populair