Twee posters 'The Dark Tower'

Twee posters 'The Dark Tower'

En ineens is de marketingcampagne volop begonnen!

Later vandaag komt de eerste trailer van Nikolaj Arcels The Dark Tower ein-de-lijk online te staan. Sony moet nu dat moment genaderd hebben gedacht hebben: laten we zoveel mogelijk materiaal online zetten. De studio heeft wat marketing betreft immers nog wat schade in te halen. En dus hebben we vandaag ook nog even twee nieuwe posters van de boekverfilming.

De posters die we zien zijn enkel van Roland Deschain (Idris Elba) en Walter O'Dim (Matthew McConaughey), rond wie de marketing zich lijkt te concentreren. Roland is uiteraard de hoofdpersoon. Hij is de laatste scherpschutter, en heeft een belangrijke missie: het redden van de wereld. Zijn tegenstander, Walter, heeft juist als doel de wereld ten onder te laten gaan. Daarvoor zijn beiden op weg naar de Donkere Toren, het middelpunt van niet alleen hun wereld, maar ook alle universa. Een jonge knul - Jake Chambers (Tom Taylor) lijkt een sleutelrol te spelen hierin.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Tot slot: toen de twee promo's werden vrijgegeven, ontstond een geinige woordenwisseling tussen McConaughey en Elba op Twitter...



NieuwsFilm

meest populair