Melissa McCarthy speelt tegenover poppen in 'The Happytime Murders'

Melissa McCarthy speelt tegenover poppen in 'The Happytime Murders'

Maar wees gerust, het zijn geen kindvriendelijke poppen.

Melissa McCarthy is gecast in de hoofdrol voor de komedie The Happytime Murders. Hierin zal ze te zien zijn tegenover een cast van hoofdzakelijk poppen. Verder verandert er echter niets, want de film zal nog steeds de grove, platte soort humor kennen die liefhebbers van McCarthy hebben geleerd te waarderen. Dit zijn poppen met de meest herkenbare volwassen menselijke trekjes, inclusief seks en geweld.

Het plot van The Happytime Murders doet denken aan een kruisbestuiving tussen Who Framed Roger Rabbit en Meet the Feebles. De film speelt zich af in een Los Angeles waar mensen en levende poppen naast elkaar wonen. McCarthy speelt een menselijke detective die tegen haar zin gekoppeld wordt aan een poppentegenhanger voor een moordzaak. In de onderwereld van de stad waart een moordenaar die het voorzien heeft op voormalige castleden van de populaire serie 'The Happytime Gang'. De twee ruziënde detectives zijn de enigen die de reeks brute moorden kunnen tegenhouden.

McCarthy heeft er zin in. 'Als een heel goed scenario poppenstrippers, de onderbuik van Los Angeles en komedie combineert, dan lijkt het erop dat mijn koortsdroom eindelijk is uitgekomen', aldus de actrice van The Boss en Ghostbusters in een persartikel. Eerder was overigens Jamie Foxx in de running voor de hoofdrol, maar die haakte af. De film wordt geregisseerd door Brian Henson, de zoon van de bedenker van The Muppets, Jim Henson.

De Muppets met een R-rating wellicht? Dat gaan we zien. Vanaf wanneer is echter nog onbekend, want een releasedatum voor The Happytime Murders is nog niet vastgelegd.

NieuwsFilm

meest populair