Wild Bill Hickok schiet er heel wat neer in trailer 'Hickok'

De westernheld keert terug naar het witte doek.

Bekijk nu de trailer voor Hickok, een nieuwe western over "Wild Bill" Hickok, de legendarische revolverheld. De film is ook bekend als Abilene, de naam van het stadje in Kansas waar de film zich afspeelt. Waar Wild Bill Hickok sheriff werd en heel wat mannen neerschoot, zoals ook in de trailer is te zien:



De beruchte revolverheld "Wild Bill" Hickok probeert zijn criminele verleden achter zich te laten door zich te vestigen in het schijnbare slaapstadje Abilene, Kansas. De burgemeester, gefascineerd door Wild Bills vaardigheid met revolvers, biedt hem de baan van sheriff aan. Wild Bill en zijn ideeën over wetshandhaving worden niet door iedereen geaccepteerd, met alle gewelddadige gevolgen van dien.

Hickok wordt geregisseerd en geschreven door Timothy Woodward, jr. Wild Bill wordt gespeeld door Luke Hemsworth (de andere broer van Liam en Chris). Daarmee treed deze Hemsworth in de voeten van onder andere de Hollywoodlegendes en sterren William S. Hart, Gary Cooper, Charles Bronson, Richard Farnsworth, Jeff Bridges, Sam Elliot, Sam Shepard en Keith Carradine, die allemaal eerder de rol van dit historische figuur speelden.

NieuwsFilm

meest populair