Meer luiers voor Joseph Gordon-Levitt

Meer luiers voor Joseph Gordon-Levitt

Vrouwlief Tasha McCauley is opnieuw in verwachting.

Nadat hij samen met zijn vrouw Tasha McCauley op foto is vastgelegd, heeft de woordvoerder van acteur Joseph Gordon-Levitt aan People bevestigd dat het tweetal in verwachting is van hun tweede kind. Woensdag verlieten ze een café in Beverly Hills en een groeiende babybuik was niet te missen.

Gordon-Levitt (36 jaar) en McCauley zijn berucht om hun privacy, waar ze veel om geven. Ze trouwden namelijk heimelijk in 2014 en het jaar daarop kregen ze een jongetje waarvan de naam nog steeds niet onthuld is. Daar heeft de Snowden-ster dan ook een goede reden voor.

"Een publiek figuur zijn is iets geweldigs. Het staat mij toe om hetgeen te doen waar ik van hou: acteren in films. Maar dat is een keuze die ik gemaakt heb. En dat heeft zijn positieve kanten, maar eerlijk gezegd ook soms zijn nadelen. Mijn zoon heeft die keus niet gemaakt om een publiek figuur te zijn. En dat is een keuze die ik hem graag wil zien maken wanneer hij ouder is. Wanneer hij over zulk soort dingen kan denken en zelf beslissingen neemt. Dus voorlopig ben ik een beschermende vader, en zijn privacy is mijn prioriteit."

Nieuws dat Gordon-Levitt uitging met McCauley verscheen in 2013, toen de Amerikaan een radioprogramma bezocht. Tijdens de show zei hij eveneens haar identiteit en gewoontes te willen beschermen, omdat zij geen onderdeel wil zijn van de schijnwerpers.



NieuwsFilm

meest populair