Guy Ritchie heeft interesse in regie 'Suicide Squad 2'

Guy Ritchie heeft interesse in regie 'Suicide Squad 2'

Hij is de komende tijd echter nog zoet met het maken van de live-action Aladdin voor Disney.

Toen Guy Ritchie werd aangekondigd als regisseur van de volgende week te verschijnen film King Arthur, vonden veel mensen hem een rare keuze voor het project. Toen er echter clips en foto's van de film vrij werden gegeven, leek het erop dat hij het project in een zelfde richting leek te sturen als Sherlock Holmes; een vermakelijke, avontuurlijke versie van een bekend verhaal.

In het verleden maakte Ritchie echter vooral films met een dikke knipoog over criminelen, wat hem een zeer geschikte kandidaat zou maken voor de Suicide Squad-sequel die er in 2019 moet komen. Warner Bros. heeft nog geen regisseur getekend, maar Ritchie liet weten wel oren te hebben naar de DC-film. Er zouden al wat gesprekken zijn gevoerd, maar door zijn drukke schema staat nog lang niks vast. Aldus Ritchie:

"Ik zou het erg leuk vinden om Suicide Squad 2 te maken, omdat ik denk dat ik er een goede film van zou weten te maken. Het lijkt er echter niet op dat ik hem kan maken door een andere film, maar ik denk dat ik een goede keuze zou zijn voor die film."

Ritchie staat momenteel in de startblokken om een live-action Aladdin-film te maken voor Disney. Volgens de laatste geruchten zouden Ruben Fleischer, Daniel Espinosa, Jonathan Levine en Mel Gibson allen onder beschouwing zijn genomen voor de regie van Suicide Squad 2.



NieuwsFilm

meest populair