Chris Pine en Michelle Williams in spionagethriller 'All the Old Knives'?

Chris Pine en Michelle Williams in spionagethriller 'All the Old Knives'?

Het tweetal zit momenteel rond de onderhandelingstafel.

Het spelen van een spion is niets nieuws voor Chris Pine, die eerder ervaring met het acteren rond de CIA opdeed voor de romkom This Means War. Michelle Williams (My Week with Marilyn, Take This Waltz) heeft echter geen vergelijkbare rollen op haar resumé staan. Het ziet er naar uit dat ze Pine's hulp echter kan inroepen voor de nodige ervaring, aangezien beide acteurs rond de tafel zitten voor de hoofdrollen in de spionagethriller All the Old Knives.

De film volgt Henry, CIA-agent, en Celia, ex-CIA, twee voormalig geliefden die elkaar naar jaren weer ontmoeten in een restaurant en oude herinneringen aan hun werk ophalen. Een gruwelijk uit de hand gelopen missie, een vliegtuigkaping die uitliep op de dood van alle passagiers, staat daarbij centraal. Hun nieuwe ontmoeting is echter ook niet zomaar een sociaal onderonsje, aangezien Henry het verleden, zowel hun liefde als de verloren zaak, nog niet verwerkt heeft. Wil hij dat het tweetal weer een koppel vormt, of ziet hij liever een mogelijke samenzwering rond de kaping alsnog ontrafeld? Dit dinertje lijkt eveneens gedoemd dodelijk af te lopen.

Momenteel staat James Marsh (The Theory of Everything) gepland als regisseur. Die eer was eerder weggelegd voor Neil Burger (Divergent), die het project alweer verlaten lijkt te hebben. Het scenario wordt gepend door Olen Steinhauer, die ook het boek schreef waarop de film zich baseert.

Wanneer All the Old Knives uit dient te komen, is nog onbekend.



NieuwsFilm

meest populair