'Ooit kruisen de Marvel-films en tv-series elkaar'

Aldus de grote Marvel Studios baas Kevin Feige.

Sinds Netflix en Marvel Entertainment succesvol samenwerken aan Marvel Cinematic Universal-gerelateerde televisieseries rond onder meer Daredevil, Iron Fist en The Punisher vragen veel mensen zich af of deze helden op gaan duiken in de grote bioscoopfilms. Tot op heden zei Marvel Studios-baas dat het waarschijnlijk nooit zou gebeuren. Nu lijkt de studio toch te kijken naar de mogelijkheid tot een cross-over.

"Niet per se. We hebben nog veel tijd voor ons liggen. Dus de waarheid is dat ik het niet weet, maar er worden een hoop tv-series gemaakt en hopelijk gaan we nog een heleboel films maken. Op een zeker moment komt er een cross-over." Dit zei Feige tegenover een reporter van io9 die hem vroeg of het 100 procent zeker was dat de tv-helden niet in de films te zien zullen zijn.

In de Marvel tv-series zijn er wel duidelijk links met de films. In Agent of SHIELD doken in het begin personages op uit de films en in de Netflix-series zitten - vaak kleine - verwijzingen naar de gebeurtenissen in de films, vaak The Avengers uit 2012.

En er zijn uiteraard meer tv-series dan The Defenders en Agent of SHIELD. ABC ontwikkelt bijvoorbeeld de serie Inhumans en Cloak & Dagger is in 2018 te zien op Freeform.



NieuwsFilm

meest populair