Madonna kwaad over film over haar leven

Maar de producenten doen er van alles aan om haar interesse te wekken.

Er gaan er al een tijdje geruchten rond dat er een film gaat komen over Madonna, een van de bekendste Amerikaanse zangeressen van onze tijd. De film zou zich afspelen in New York in de jaren tachtig en gaan over het uitbrengen van Madonna's eerste album. Je zou misschien denken dat de 58-jarige Madonna, die ook al in de nodige films heeft gespeeld, zich vereerd zou voelen dat er een film over haar leven in de maak is, maar het is eerder het tegenovergestelde; zo zei ze een week geleden nog dat: ''Niemand weet wat ik weet, wat ik gezien en meegemaakt heb. Ik ben de enige die mijn eigen verhaal kan vertellen, dus ieder ander persoon die het probeert is een charlatan en niks anders dan een dwaas die snel wil scoren door het gebruiken van mijn naam. Dit is één van de kwalen waar onze samenleving tegenwoordig onder lijdt''.

Omdat de film zich voornamelijk richt op Madonna's periode voordat ze daadwerkelijk doorbrak, hoeft de studio (Universal) ook niet per se bekende nummers van de zangeres te gebruiken en dus ook niet te betalen voor de rechten hiervan.

Ondanks Madonna's negatieve reactie, lijkt het er echter op dat de producenten gewoon doorgaan met het project, genaamd Blonde Ambition en zelfs al een actrice op het oog hebben voor de hoofdrol. Het is niemand minder dan Paris Jackson, de 19-jarige dochter van Michael Jackson (met wie Madonna jaren geleden ook een korte tijd heeft ''gedate''). De producenten hopen hiermee de steun van Madonna te krijgen, aangezien zij al meerdere keren heeft laten weten onder de indruk te zijn van de jonge Paris, die ook al heeft aangetoond toch wel op een jonge Madonna te kunnen lijken.



NieuwsFilm

meest populair