Zooey Deschanel bevallen van tweede kind

Zooey Deschanel bevallen van tweede kind

Een zoontje genaamd Charlie Wolf.

Het gezin van actrice Zooey Deschanel en haar man Jacob Pechenik bestaat nu niet uit drie, maar vier mensen. Haar vertegenwoordiger heeft aan People onthuld dat de 37-jarige comédienne leven heeft geschonken aan haar tweede kind, een zoontje dat ze Charlie Wolf heeft genoemd.

Het ziet ernaar uit dat het toevoegen van een dier als naam een gewoonte gaat worden. Deschanel's eerste kind, dochter Elsie, draagt als tweede naam Otter. Daarover vertelde ze eerder dan ook: "We vinden de naam Elsie gewoon heel erg leuk en we houden allebei van otters. Ze zijn heel erg lief en ook heel slim. Ze passen hulpmiddelen toe, ze houden elkaars hand beet wanneer ze slapen. Er bestaan zoveel wonderbaarlijke dingen wat betreft otters. Het zijn schitterende dieren."

Volgens de bronnen zag Charlie vorige week in Los Angeles voor het eerst het daglicht. Deschanel en Pechenik zijn sinds 2014 bij elkaar en sinds 2015 getrouwd. Kort na haar eerste bevalling vroeg de producent, waarmee ze aan Rock the Kasbah werkte, om haar hand. De actrice lijkt erg tevreden te zijn met het moederschap. "Wanneer je, je baby vasthoudt, dan wil je niet werken. Het is het beste gevoel op de wereld. Maar het is leuk om een klein meisje te hebben. Ze weet dat haar moeder werkt en dat is positief."



NieuwsFilm

meest populair