Algemeen

Margot Robbie speelt in drama 'Dreamland' een verleidelijke bankovervalster

Een 15-jarig jongetje zit achter haar aan.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 13:18 in Algemeen
Margot Robbie's opgerichte Lucky Chap Entertainment heeft onthuld dat de actrice naast produceren ook in Dreamland één van de hoofdrollen op zich neemt. Het verhaal, dat in de jaren 30 afspeelt, is geschreven door Nicolaas Zwart en wordt geregisseerd door Miles Joris-Peyrafitte (Valley of the Sasquatch).

Het is 1934, Texas. Grootschalige stofstormen zijn verantwoordelijk voor het vernietigen van landbouwgronden. Het zorgt ervoor dat de 15-jarige Eugene Evans, zijn familie en vele anderen worstelen met het vinden van werk. En aangezien er in het niemandsland niets anders te doen is behalve boeren, besluit iedereen te vertrekken.

In het stadje waar Eugene woont is het echter niet helemaal rustig - een 24-jarige, moordlustige vrouw genaamd Allison Wells (Robbie) heeft enkele banken beroofd en is voortvluchtig met een premie op haar hoofd van 10.000 dollar. Eugene gokt dat hij de FBI te slim af kan zijn en met deze beloning zijn familie kan redden. Daarom trekt hij eropuit om Allison in te rekenen. Ver hoeft hij niet te reizen: Allison - gewond door een kogel - houdt zich schuil in zijn schuur. Het duurt niet lang voordat ze het jongetje verleidt en hem zover krijgt om een auto te stelen, zodat ze naar Mexico kan vluchten.

Dreamland wordt omschreven als een dramathriller. Naast Lucky Chap Entertainment zijn ook Automatik en Romulus Entertainment van de partij. Het nieuws is bekendgemaakt door Deadline, zij melden niet wanneer de productie van start gaat of wanneer de film uitkomt.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Margot Robbie hoeft geen moeite te doen om verleidelijk te zijn. :P

draganta

Avatar

Dus 15 jarige acteur krijgt Robbie, tienerdroom van elke 15 jarige.

Master Of Films

Avatar

Je bedoeld een natte tienerdroom van elke 15 jarige gozerts.

nieuwslaatste nieuws

meest populair