Dwayne Johnson over Donald Trump

Dwayne Johnson over Donald Trump

En misschien zit hij ergens in de toekomst misschien zelf wel in ''The Oval Office''...

Donald Trump ligt weer eens onder vuur; hij heeft namelijk de directeur van de FBI ontslagen, waar veel bekendheden en andere politici het niet mee eens zijn. Ook laat spierbundel Dwayne Johnson van zich horen, hoewel niet zo zeer over dit ene incident als wel over de nieuwe president in zijn algemeenheid. Johnson vindt namelijk dat de Trump de mensen niet genoeg bij elkaar brengt maar juist eerder uit elkaar drijft: ''Ik ben het niet altijd met hem oneens. Ik geloof wel dat hij bepaalde dingen positief kan veranderen, maar die 'travel ban' ging mij te ver. Amerika is een mix van allerlei verschillende mensen en rassen, dat is wat ons zo sterk en uniek maakt''.

Ook zou Johnson graag hebben dat Trump meer naar het volk zou luisteren: ''Er zijn veel mensen die klagen over van alles en nog wat sinds hij het van Obama heeft overgenomen. Dat is voor mij gewoon een teken dat er iets fout is. We hebben allemaal wel eens een probleem, maar dan moet je ook proberen daar iets aan te doen. En ik denk dat dat een van de belangrijkste kwaliteiten moet zijn van een grote leider, i.p.v. mensen buiten te sluiten. Bij Trump mis ik dat''.

Vorig jaar werd er ook een artikel gepubliceerd in The Washington Post waarin werd gezegd dat The Fate of the Furious een goede presidentskandidaat zou kunnen zijn, vanwege zijn charmes en zijn populariteit bij het volk. Zo zei hij zelf: ''Het is zeker een mogelijkheid''. Ook liet Johnson weten dat zowel Donald Trump als Hilary Clinton steun van hem gevraagd hebben voor hun campagnes, maar daar is de acteur bewust niet op ingegaan: ''Ik heb het gevoel dat ik in een positie zit waarin ik veel invloed heb, dat zal wel de reden zijn waarom ze me hebben gevraagd. Maar ik wil niet mijn politieke opvatting met iedereen delen, je stelt toch altijd mensen teleur. Ik wil ook niet hun politieke meningen aanpassen, dat is niet mijn taak. Of ikzelf ooit in de toekomst de politiek in wil en ga? Ik moet er nog eens goed over nadenken, maar alles is mogelijk...''



NieuwsFilm

meest populair