Algemeen

Walton Goggins gecast in laatste 'Maze Runner'-film

De opnames van Maze Runner: The Death Cure worden na de verwondingen van hoofdrolspeler Dylan O'Brien hervat.

door Zilko Tarici om 15:34 in Algemeen
Walton Goggins (Justified, The Shield, Sons of Anarchy) is de nieuwste toevoeging aan Maze Runner: The Death Cure. het laatste deel in de YA-trilogie van 20th Century Fox.

De productie van het derde en laatste deel in de reeks werden een tijd uitgesteld nadat hoofdrolspeler Dylan O'Brien gewond raakte op de set. De opnames worden nu zeer spoedig hervat in Zuid-Afrika.

De Maze Runner-films zijn gebaseerd op het drieluik boeken van James Dashner. In het derde deel zien we hoe O'Briens Thomas op een missie gaat om een geneesmiddel te vinden voor een dodelijke ziekte met de naam 'Flare'.

Goggins speelt in de film Lawrence, een vreemd en gevaarlijk personage dat deels revolutionair is, deels anarchist en een stem voor hen die geen stem hebben. Wes Ball regisseert en verfilmt een script van T.S. Nowlin. De film moet in februari 2018 onze bioscopen bereiken. Goggins rondde onlangs nog de opnames af van de Tomb Raider-reboot, waarin hij de schurk speelt.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik kijk hier naar uit, hij had dit voorjaar eigenlijk al moeten draaien. Ik vind dit naast The Hunger Games de beste YA verfilmingen.

Denk dat de studio nu eist dat er bij aankomende (grote) stunts in deze film een stuntman gebruikt wordt.

Warhasbegun

Avatar

Ik kijk hier ook naar uit, de mysterieuze eerste film heeft me zeker verrast en de tweede was ook zeker vermakelijk

nieuwslaatste nieuws

meest populair