Razendsnelle Facehugger in clip 'Alien: Covenant'

Razendsnelle Facehugger in clip 'Alien: Covenant'

Het horrorelement is duidelijk aanwezig.

20th Century Fox heeft een clip vrijgegeven voor Alien: Covenant. De clip, met de naam My Face, draait om de ontdekking van de verzameling Alien-eieren van David (Michael Fassbender). Maar de bemanningsleden van de Covenant die de eieren ontdekken lijkt geen lang leven beschoren. De Facehugger is verrassend snel en agressief in deze clip en dat toont dat de horrorelementen waarschijnlijk meer dan genoeg aanwezig zullen zijn in Covenant. Hieronder kan je de clip bekijken.


In Alien: Covenant ontdekt de bemanning van het kolonieschip Covenant een paradijs. Maar dat denken ze, want al snel blijkt het een duistere, gevaarlijke wereld te zijn, waar ze zo snel mogelijk van moeten ontsnappen.

Tot dusverre verdeelt Alien: Covenant de critici. De een vindt dat hij Ridley Scott op zijn top toont, de ander vindt het geen geweldige film, die teveel wisselt tussen thriller en filosofische beschouwingen. Wat we er zelf van vinden valt vanaf volgende week donderdag te zien, want dan gaat de film in première.

NieuwsFilm

meest populair