Video

Eerste trailer 'Love Actually'-minivervolg 'Red Nose Day Actually'

Hoe vergaat het alle personages?

door Jim Pedd om 16:22 in Video
Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het verder is gegaan met de personages van Love Actually, hoef je nog maar even te wachten op antwoorden. Red Nose Day, de jaarlijkse actie van de Britse televisie voor goede doelen, brengt die namelijk. Dan komt de Red Nose Day Actually-video uit, waarin we kort horen wat er met alle personages gebeurd is. De special brengt bijna alle hoofdpersonen terug en nu hebben we niet alleen een trailer, maar ook een poster daarvoor.

De trailer laat zien dat Rufus (Rowan Atkinson) nog altijd de langzaamste winkelmedewerker van de wereld is. Dat de premier (Hugh Grant) nog altijd door de gangen danst, Jamie (Colin Firth) turtlenecks draagt en Mark (Andrew Lincoln) de vrouw (Keira Knightley) nog altijd lastigvalt met boodschappen op grote kaarten geschreven. Hieronder de trailer, daarna hebben we de poster.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Grappig om te zien, zouden ze bij meer films moeten doen.

Prince John

Avatar

Dat is nog eens een populaire winkel

Ereptile

Avatar

Zouden ze inderdaad bij meer films mogen doen Smiley face Is leuk gedaan! Andrew Lincoln zie ik nu alleen maar als Rick Grimes met die baard haha! Wat een verschil met de originele film!

nieuwslaatste nieuws

meest populair