Slapstick en ongein in 'Lost in Paris' trailer

Slapstick en ongein in 'Lost in Paris' trailer

Van Frans-Belgisch en Canadees duo Dominique Abel & Fiona Gordon.

Bekijk hieronder de trailer voor Paris pieds nus, ook bekend als Lost in Paris. Een Engels/Franstalige komedie van Frans/Belgische bodem, van met Dominique Abel en Fiona Gordon, die samen de hoofdrollen spelen, het script schreven en de regie deden in de voor hun typische stijl:



Fiona is een bibliothecaresse in een klein dorp in Canada. Haar goed geordende leven wordt verstoord door een brief van haar 88-jarige tante Martha. Martha woont en leeft in Parijs en dreigt in een bejaardentehuis gestopt te worden, tot haar onvrede en angst. Fiona springt op het eerste vliegtuig naar Parijs om haar tante te helpen, maar komt er in Parijs achter dat haar tante is verdwenen. Tijdens een reeks van spectaculaire ongevallen komt Fiona Dom tegen, een vriendelijke maar irritante zwerver die haar maar niet alleen wil of kan laten.

Lost in Paris/Paris pieds nus zou vorig jaar al in Nederland uitkomen, maar de release werd uitgesteld. IMDB noemt nog een releasedatum van 18 mei 2017, maar FilmTotaal kan niets vinden dat deze datum bevestigt via officiële kanalen.

NieuwsFilm

meest populair