Russell Crowe verandert in Mr. Hyde in clip 'The Mummy'

Russell Crowe verandert in Mr. Hyde in clip 'The Mummy'

De mummie is niet het enige bovennatuurlijke wezen in deze film.

The Mummy introduceert niet alleen de gevaarlijke Ahmanet (Sofia Boutella), maar ook de organisatie Prodigium. Daarin raakt het personage van Tom Cruise verstrikt, Nick Morton, waarop hij moet samenwerken met Dr. Jekyll (Russell Crowe). Natuurlijk heeft Jekyll ook een andere kant, namelijk de kwaadaardige Mr. Hyde. En precies die kant kunnen we zien in onderstaande clip. Waar in sommige filmversies het personage er behoorlijk onmenselijk uit ziet, is dat nu anders. In onderstaande clip kan je zien hoe de slechte kant van Crowe eruit ziet.


Als The Mymmy begint ontdekt een groep mannen een crypte in de Egyptische woestijn. Daar treffen ze een sarcofaag aan, met daarin een oude koningin (Boutella). Door hun toedoen ontwaakt ze en blijkt ze op wraak belust. Haar zoektocht naar wraak heeft te maken met Nick Morton, die haar deed ontwaken en leidt de groep naar Londen, waar het Prodigium de wapens heeft om te voorkomen dat de mensheid ten onder gaat.

De film van regisseur Alex Kurtzman draait vanaf 8 juni in de bioscoop en dient als lancering voor een heel monsteruniversum.

NieuwsFilm

meest populair