Bumblebee vs machine op foto 'Transformers: The Last Knight'

Bumblebee vs machine op foto 'Transformers: The Last Knight'

Hij krijgt het nog zwaar in de nieuwe Bay-film.

Dat er in Transformers: The Last Knight oorlog is tussen de mensheid en de pratende machines wisten we al een tijdje. Vandaag is er een foto vrijgegeven van Bumblebee, die het opneemt tegen een van de machines die de mensheid op de Transformers afstuurt. We zien hoe die machine keen schijn van kans maakt en compleet verwoest wordt.

Uit de marketing voor de Michael Bay-film blijkt dat Bumblebee vermoedelijk geen goed lot beschoren is. Sterker nog: in de trailers en op posters hebben we gezien dat hij het tegen Optimus op moet nemen en daarin het onderspit delft. Of hij daadwerkelijk dood gaat is maar de vraag, maar het personage bevindt zich in elk geval op een duistere plek. Hieronder de foto, waarin hij in elk geval een gevecht wint.

Bekijk de afbeelding
In Transformers: The Last Knight keert Cade Yeager (Mark Wahlberg) terug voor nog een avontuur met de robots in disguise. Hij blijkt een sleutelrol te kunnen spelen in het stoppen van de oorlog tussen de mensheid en de Transformers. Daarvoor moet Cade op zoek naar een mysterieuze man (Anthony Hopkins), die alles weet van de geheime geschiedenis van de Transformers.

Vanaf 22 juni in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair