Video

Volledige :poop: trailer 'The Emoji Movie' :)

Oordeel zelf.

door Bram de Groot om 17:35 in Video
Uiteraard maakt Sony Pictures de animatiefilm The Emoji Movie niet voor de gemiddelde bezoeker van FilmTotaal. Toch plaatsen wij de trailer en geven we je alle ruimte om je eigen oordeel te vellen over deze nieuwe beelden. Want ja, een film over de emoticons van whatsapp en dergelijken zet vraagtekens.

Waar ga je naar kijken? De animatiefilm speelt zich af in een smartphone waar een geheime wereld is: Emoji Valley. Hier leven de ijverige Emoji's. In hun toch de stad te redden belanden enkele van hen op het bureaublad (home screen) van de gsm en treffen daar een wereld aan apps om te ontdekken. Onder meer de muziekdienst Spotify zal onderdeel uitmaken van het plot en de populaire game Candy Crush wordt bezocht.

Hieronder als eerste de Amerikaanse versie van de trailer:


En nu de "internationale versie", met eerst de Nederlands ondertitelde en daarna de Nederlands gesproken versie.
Stemmen in de Engelstalige versie komen van onder meer van James Corden (Into the Woods), Ilana Glazer (Broad City) en T.J. Miller (Deadpool). De regie lag in handen van Anthony Leondis (Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch) en de film staat gepland om op 10 augustus in de Nederlandse bioscopen in première te gaan. En nog een affiche!3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

esteban

Avatar

'Wreck-It Ralph' maar dan met de smartphone. Dit ziet er eigenlijk helemaal niet zo verkeerd uit. Ze hebben op z'n minst moeite moeten doen werelden en dergelijke te verzinnen, wat toch al een pak meer is dan bv de véél makkelijkere Angry Birds.

Master Of Films

Avatar

Ik kijk liever nog Transformers: The Last Knight dan deze poepfilm.

NieuwsFilm

meest populair