Algemeen

Start Oscar Isaac een nieuw superhelden-filmuniversum?

En nog vier kandidaten in beeld.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:00 in Algemeen
Met de filmuniversa rond The Avengers, DC en X-Men verschijnen er de komende jaren steeds meer films rond superhelden in de bioscoop. Door het (tijdelijke) verlies van Spider-Man lijkt Sony Pictures op zoek naar een nieuw franchise en dit moet - zoals al even bekend is - gebaseerd worden op comics van Valiant. Voor het vermoedelijke eerste deel Bloodshot is een shortlist voor de titelrol bekend.

Op die shortlist zouden volgens The Wrap namen als Oscar Isaac, James McAvoy, Nicholas Hoult, Jake Gyllenhaal en Mark Wahlberg staan. Opvallend genoeg hebben drie van de vijf acteurs al ervaring met superheldenfilms. In het X-Men universum is Isaac te zien als Apocalypse, McAvoy als Professor X en Hoult als Beast.

De regie van Bloodshot is reeds toebedeeld aan Dave Wilson, een VFX-specialist bij films als Avengers: Age of Ultron en Deadpool. En het script komt uit de pen van Arrival schrijver Eric Heisserer. Na Bloodshot zou de film Harbinger moeten volgen.

Verschijningsdata zijn nog niet onthuld.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Net wat we nodig hebben!
Ook lekker dezelfde types die in beeld zijn voor de hoofdrol........

Xenolicker

Avatar

Sony heeft natuurlijk ook nog een "Spidermanuniverse zonder Spiderman" in de planning met Venom en ander gespuis!

Master Of Films

Avatar

+1 Robbepost
Al geef ik toe, als Vin Diesel wordt aangenomen voor de hoofdrol dan voel ik geen bezwaar. :)

Decepticon

Avatar

Ik ben benieuwd of deze relatief onbekende superhelden aanslaan.

nieuwslaatste nieuws

meest populair