'Harbinger' wordt eerste film in Sony's superhelden-filmuniversum

'Harbinger' wordt eerste film in Sony's superhelden-filmuniversum

Er zouden al vijf titels gepland staan.

Begin 2015 werd duidelijk dat Sony Pictures en Valiant Comics aan de slag zouden gaan met een nieuw superhelden-filmuniversum, uiteraard gebaseerd op de helden uit de comics van Valiant. TheWrap meldt nu dat Sony de plannen ook daadwerkelijke doorzet.

Volgens TheWrap heeft de studio onlangs de rechten om de strips te verfilmen verlengd en moet Harbinger de eerste film worden. De film volgt de weggelopen tiener Peter Stanchek die enorme telekinetische krachen heeft. Het script wordt geschreven door Eric Heisserer (Arrival, Lights Out) en de film moet eind 2017 / begin 2018 in de bioscoop verschijnen.

Een jaar later moet Bloodshot volgen, waarin een dodelijk gewonde soldaat wordt opgewekt met hypermoderne nanotechnologie om vervolgens 'harbingers' als Stanchek uit te schakelen. De soldaat zou als slechterik geïntroduceerd worden in de eerste film Harbinger.

Daarna zou er een cross-over verschijnen met de titel Harbinger Wars en Sony zou nog twee films in de pijplijn hebben. In de films zouden personages / groepen als HARD Corps, Livewire, Generation Zero en Faith getoond worden. Valiant Comics heeft meer dan 2.000 personages en publiceert na DC en Marvel de meeste comics.



NieuwsFilm

meest populair