Waarom Sophie Turner met zanger Joe Jonas uitgaat

Waarom Sophie Turner met zanger Joe Jonas uitgaat

En wat vindt ze van 'Game of Thrones'-collega Maisie Williams?

Sophie Turner, die vorige week mensen over zich heen kreeg vanwege een dubieuze uitspraak, heeft in een nieuw interview met InStyle Magazine enkele details onthuld over haar relatie met zanger Joe Jonas. De 21-jarige Engelse vertelt, ondanks dat ze haar leven zo privé mogelijk houdt, wat er zo geweldig is aan een romance met iemand die in de entertainmentindustrie werkt.

"Ik heb ontdekt dat het makkelijker is om met iemand te daten die de industrie kent en/of uit die wereld komt. Je beseft dat je elkaar niet heel de tijd zal zien. En je voelt je ook niet als een hufter wanneer je zegt: 'Van mijn publicist mag ik dit niet doen.'" Het oogt ernaar uit dat Turner sinds mei 2016 achter het één en ander gekomen is, want destijds sprak ze heel anders over liefdesbetrekkingen met bekende mensen.

Turner: "Dit vak is zo anders dan andere beroepen. Weg zijn voor lange periodes: ik denk dat het gewoon erg lastig is. Het is geweldig als je elkaar ontmoet tijdens het werk. Je hebt dan vijf maanden samen. Fantastisch. En dan, zodra het voorbij is, moet één van jullie opeens in Australië filmen en de ander in Spanje. Je weet ook niet meer wanneer je elkaar zal zien. Beiden begrijpen het in elk geval."

De actrice, die binnenkort aan de opnames gaat beginnen van het zevende seizoen van Game of Thrones, sprak met InStyle ook over haar collega Maisie Williams, die in de serie haar jongere zusje Arya Stark speelt. Ze had enkel lovende woorden: "Om iemand te hebben die begrijpt wat je doormaakt, die even oud is en praktisch dezelfde achtergrond heeft... Dat is erg zeldzaam. We hebben dezelfde moeilijkheden ervaren wat betreft onze lichaamsbeelden, puberteit en opgroeien in de schijnwerpers. In haar heb ik mijn kracht gevonden en ik denk dat zij de hare in mij vond."

NieuwsFilm

meest populair