Video

Tom Cruise in nieuwe 'The Mummy' trailer!

Het Dark Universe start.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 20:17 in Video
Universal Pictures heeft weer een nieuwe trailer online gezet voor Alex Kurtzmans The Mummy. En deze maakt duidelijk dat de film een compleet nieuw filmuniversum gaat inluiden: het zogenoemde Universal Monsters Cinematic Universe. De film zou overigens aftrappen met een modale $40 miljoen, aan de Noord-Amerikaanse Box Office.

In The Mummy zien we rollen voor Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Russell Crowe, Courtney B. Vance en de Nederlandse acteur Marwan Kenzari en vanaf 7 juni is de film in de Nederlandse (IMAX) bioscoopzalen te zien.


In The Mummy ontmoeten we Cruise's Tyler Colt, een dodelijke Navy Seal die met zijn team jaagt op terroristen. Een van hun missies brengt hen bij een oeroude tombe. In de tombe blijken zich oeroude mystieke krachten schuil te houden. Het gevolg is dat Colt vervloekt raakt met de visioenen van Ashurbanipal, koning van het Assyrische Rijk ...oftewel The Mummy!!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sand

Avatar

Spijtig dat ik deze trailer gekeken heb.. toch wel een serieuze spoiler naar de toekomst van the mummy toe... ale dat leid ik er toch van af.. :)

Scheerzeep

Avatar

@Sand

Inderdaad! Niet kijken dus!

Mav Damian

Avatar

Er zit een spoiler tussen, maar deze trailer heeft mijn interesse wel gewekt.

GreenHornet

Avatar

deze film gaat ook floppen

Sunspot

Avatar

Lijkt me niks.

En waar is Dracula, vond die nog redelijk, hoewel het na 1 uur niks meer was, veel te onnodig lang ook in de oudheid, had zich meer moeten afspelen in het heden.

esteban

Avatar

Onwijs eng? Ik heb een andere trailer gezien, denk ik.

benjamin

Avatar

Ik weet ook niet goed wat hier zo onwijs eng aan zou moeten zijn. Vind de hele trailer maar matig trouwens.

Judge

Avatar

een rennende Tom Cruise... :)

Goku32

Avatar

Poehh weer zo een slechte film dit zeg van Tom. Echt die trailer is lach wekkend met die gil van hem in dat vliegtuig. Deze mummy film haald het nooit bij die ouwe film. Weer zo een slechte trailer net als Transformers film

nieuwslaatste nieuws

meest populair