Nog veel meer 'Planet of the Apes'-films op komst

Nog veel meer 'Planet of the Apes'-films op komst

Er zijn nog veel verhalen te vertellen, denkt producent Peter Chernin.

Met War for the Planet of the Apes komt het verhaal van Caesar (Andy Sekis) en zijn revolutie tot een einde. Maar volgens producent Peter Chernin is het alles behalve het eind van de franchise. Wat hem betreft kunnen we nog vele jaren naar Apes-films gaan.

"Kijk, natuurlijk hangt het af van de box office goden. Maar we hebben een compleet universum vol Apes-verhalen die we zouden willen vertellen," begon Chernin tegenover Den of Geek. "We wilden dit conflict afronden met deze trilogie, maar er is nog een wereld aan verhalen om te vertellen, mits het publiek dat van ons wil."

De producent weet ook zeker dat deze derde film van Matt Reeves over Caesar ([url=]Andy Serkis[/url]) niet teleur zal stellen. "Natuurlijk is het aan het publiek om ons te beoordelen. Maar ik weet wel dat we tijdens het maken van de film alles gegeven hebben. Iedereen, en niemand zoveel als Matt, heeft geprobeerd de lat hoger dan ooit te leggen en de derde film veel beter te maken dan de rest. En ik geloof dat we daarin geslaagd zijn."

Op 13 juli zien we hoe het verhaal van Caesar eindigt.



NieuwsFilm

meest populair