Wereldoorlog nadert in 'Black Panther'

Wereldoorlog nadert in 'Black Panther'

Synopsis over de koning van Wakanda.

Via License! Global Magazine is er een nieuwe synopsis onthuld voor de eerste 2018 Marvel Studios superheldenfilm, Black Panther. Hierin wordt duidelijk dat de Aardse wereld op het randje staat van een nieuwe wereldoorlog.

"Na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War keert King T'Challa terug naar het teruggetrokken en technologisch geavanceerde Afrikaanse Wakanda om als nieuwe leider van zijn land te dienen. T'Challa realiseert echter snel dat hij onrust is in zijn natie en dat zijn plek op de troon niet van zelfsprekend is. Wanneer twee vijanden samenzwerven om Wakanda te vernietigen, moet de held, bekend als Black Panther, samenwerken met C.I.A. Agent Everett K. Ross en leden van de Dora Milaje, Wakandan speciale troepen, om te voorkomen dat Wakanda in een wereldoorlog wordt gesleept.

In het achttiende deel in het Marvel Cinematic Universe, geregisseerd door Ryan Coogler (Fruitvale Station, Creed) is de titelrol opnieuw voor Chadwick Boseman. Hem zag we uiteraard ook al in Civil War uit 2016.

Met aanvullende rollen voor voor Michael B. Jordan (als Erik Killmonger), Winston Duke (M'Baku / Man-Ape), Lupita Nyong'o (Nakia), Danai Gurira (Okoye), Martin Freeman (Everett K. Ross), Daniel Kaluuya (W'Kabi), Angela Bassett (Ramonda), Forest Whitaker (Zuri) en Andy Serkis (Ulysses Klaue / Klaw) moet Black Panther in februari 2018 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair