Algemeen

Poster 'Jurassic World 2' wijst op terugkeer Indominus Rex

Maken ze opnieuw de fout?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:52 in Algemeen
De grote slechterik in de waanzinnige kaskraker Jurassic World uit 2015 is uiteraard de Indominus Rex. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan het vervolg Jurassic World 2 en deze lijkt een terugkeer van de Indominus te voorspellen.

Onderstaand affiche werd afgedrukt in de laatste editie van License Global magazine. Of de Indominus daadwerkelijk terugkeert valt te betwijfelen. Het monster werd namelijk verslonden door de zwemmende Mosasaurus. In het tweede deel zet een militaire organisatie echter de jacht in op dino-DNA en de nog levende dino's op het eiland Isla Nublar. Dus wie weet maken de onwetende wetenschappers opnieuw dezelfde fout door de Indominus te maken.


In J.A. Bayona's Jurassic World 2 zijn er rollen voor Chris Pratt (Owen) en Bryce Dallas Howard (Claire), en tevens voor Rafe Spall, B.D. Wong (Dr. Henry Wu), Toby Jones (Wheaton), Justice Smith, Jeff Goldblum (Ian Malcolm) en James Cromwell. In de zomer van 2018 in de bioscoop.

Hieronder nog even een clip met de Indominus Rex:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SuPa

Avatar

Leuk, maar zie dan liever dino's die echt geleefd hebben. Spinosaurus en Gigantosaurus wil ik wel zien in de films. Spino zat natuurlijk al in deel 3, maar dat is de minste film tot nu toe.

Xenolicker

Avatar

Of misschien hadden ze nog ergens een reserve(indominus)rex!? Ik zal in ieder geval blij zijn om er weer eentje te zien. Ik ga natuurlijk niet zo ver om te zeggen dat ik 'm met open armen zal ontvangen maar ik zal 'm zeker niet meteen met granaten gaan bestoken!

Ereptile

Avatar

Ik moet Jurassic World eens aanschaffen. T was een prima film! Maar om de Indominus weer te zien, of andere dino combinaties.... Ik zou ook liever meer echte dino's zien die hebben geleefd!

Pasgeleden is er trouwens een fossiel van een Nodosaurus ontdekt die super gedetailleerd is! Huid en al!

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik wil Geert Wilders als de originele space jockey in de volgende Jurassic Park!!!

Decepticon

Avatar

Er zijn wel wetenschappers die in het geheim dna samples van de Indominus hebben, voor militaire doeleinden. Dus ik verwacht er misschien wel eentje te zien. Heb ik geen probleem mee, kan een mooie scène op leveren, maar ik zie liever ook andere dino's, we moeten niet teveel herhaling hebben.

Goov25

Avatar

Ereptile "Pasgeleden is er trouwens een fossiel van een Nodosaurus ontdekt die super gedetailleerd is! Huid en al!"


Klopt Ereptile!
Ik las het ook. Supervet!

Dinomite

Avatar

Mane, wanneer maken ze de titel nou eens bekend. Beetje raar dat ze gewoon er jurassic world op zetten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair