Algemeen

Dodelijke Schwarzenegger op eerste foto 'Why We're Killing Gunther'

De nr. 1 huurmoordenaar onder vuur.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 17:33 in Algemeen
Hieronder zie je de eerste foto uit Why We're Killing Gunther van Saturday Night Live-komiek en debuterend regisseur Taran Killam en met actieheld Arnold Schwarzenegger. Het wordt een actiekomedie waarin Schwarzenegger de rol speelt van Gunther, 's werelds beste huurmoordenaar.

In Why We're Killing Gunther zien we dat Gunther behoorlijk over het paard getild is door zijn succes. Hij laat op geen moment aan zich voorbijgaan om het nog even kenbaar te maken bij zijn collega's. Het gevolg is dat zij klaar met Gunther zijn en besluiten hem om te leggen. En dan blijkt uiteraard dat Gunther niet voor niets dé #1 hitman is.


In de actiekomedie zien we ook rollen van Cobie Smulders (The Avengers), Allison Tolman (Krampus), Hannah Simone (New Girl), Randall Park (The Interview) en de regisseur zelf. De film wordt op dit moment gesleten op het Cannes Filmfestival. Een verschijningsdatum is daarom nog niet bekend.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

De nr.1 hitman met een Tec-9?
:D
Ik zeg niet dat ik er verstand van heb maar ik heb er verstand van.

Decepticon

Avatar

Ik zal de film een kans geven, puur om Schwarzenegger.

Sunspot

Avatar

@Decepticon

Jep, ik ook, sowieso weer in een komedie.

Mav Damian

Avatar

Schwarzenegger in een actie komedie film. Meer hoef je me niet te overtuigen om deze te zien. Hopelijk word het iets wat.

Kamajiisama

Avatar

Een flick met Arnie....sla ik niet over!

nieuwslaatste nieuws

meest populair