Video

Prachtige laatste trailer 'Valerian and the City of a Thousand Planets'

Nog maar even wachten op de nieuwe ruimte-opera van Luc Besson.

door Jim Pedd om 16:47 in Video
Er is een allerlaatste trailer vrijgegeven van Luc Bessons passieproject Valerian and the City of a Thousand Planets. Het is een mooie trailer, die met veel visuele flair een beeld schetst van wat we mogen verwachten. Besson heeft zich behoorlijk gegeven om de stad Alpha en de honderden verschillende buitenaardse wezens die daar wonen vorm te geven.


Valerian speelt zich af in de achtentwintigste eeuw en draait om Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevigne). Zij hebben de taak om de vrede te bewaren in menselijke gebieden. Van de Minister van Defensie krijgen ze de opdracht een missie uit te voeren in Alpha. Dat is een altijd uitbreidend metropolis waar wezens uit alle uithoeken van het universum samenkomen en kennis en cultuur delen. Aan het centrum van Alpha ligt een mysterieuze duistere kracht die het voortbestaan van de vrede daar bedreigt. Aan Valerian en Laureline de taak om die kracht te vinden, om Alpha en het universum te beschermen.

Naast Dane DeHaan en Cara Delevigne spelen ook Clive Owen (Arün Filitt, commandant van Valerian en Lauriline), Rihanna (Bubble, een vormveranderende entertainer), Ethan Hawke (Jolly the Pimp), Rutger Hauer en John Goodman hoofdrollen.

Valerian and the City of a Thousand Planets draait vanaf 26 juli in de bioscoop.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair