'Jeepers Creepers 4'-script ligt al klaar

'Jeepers Creepers 4'-script ligt al klaar

Het vierde deel moet volgens actrice Gina Phillips direct voortborduren op het derde deel, dat volgend jaar moet verschijnen.

Veertien jaar na Jeepers Creepers 2 zullen we volgend jaar een derde deel in de horror-franchise voorgeschoteld krijgen. De opnames van dit derde deel zijn inmiddels al afgerond, en vandaag laat het creatieve team achter deze film weten dat het haast zeker is dat er ook een vierde deel komt.

Actrice Gina Philips, die net als in de eerste film de rol van Trish zal spelen, laat Diabolique Magazine weten dat regisseur Victor Salva al een script heeft geschreven voor een vierde film. Deze zou direct verder moeten gaan na de gebeurtenissen in Jeepers Creepers 3:



In het derde deel zien we dat Trish Jenner nu een rijke, machtige vrouw is met een tienerzoon genaamd Darry. Niet alles is echter koek en ei, want ze heeft de nodige nachtmerries over de Creeper, die haar probeert te vermoorden. Om te voorkomen dat dit echt gebeurt, trekt Trish er met een klein leger op uit om de Creeper (Jonathan Breck) voor eens en altijd uit te schakelen.



NieuwsFilm

meest populair