Eerste blik op Liam Neeson als Deep Throat in thriller 'The Silent Man'

Een film over de FBI-informant die een belangrijke rol speelde in het Watergate-schandaal.

Vandaag is een eerste blik op Liam Neeson als Deep Throat in de thriller The Silent Man vrijgegeven. Sony Pictures Classics kondigde daarnaast aan dat ze de Noord-Amerikaanse rechten hebben bemachtigd van de film, die voorheen de titel Felt droeg. De film is gebaseerd op het leven van Mark Felt (Neeson), de FBI-informant die tijdens het Watergate-schandaal bekend kwam te staan onder de codenaam Deep Throat. De film moet aan het einde van het jaar de bioscopen bereiken en werd gemaakt na een hernieuwde interesse in het schandaal door de ontwikkelingen rondom het presidentschap van Donald Trump. Je kunt de clip, alsmede een foto van Neeson als Felt, hieronder bekijken.

The Silent Man werd geschreven en geregisseerd door Peter Landesman (Concussion) en werd geproduceerd door Scott Free, MadRiver Pictures, Endurance Media, Torridon Films en Riverstone Pictures. Ridley Scott, Giannina Scott, Marc Butan, Anthony Katagas, Landesman, Steve Richards en Jay Roach doen dienst als uitvoerend producenten.

De cast van The Silent Man bestaat naast Neeson uit namen als Diane Lane, Marton Csokas, Josh Lucas, Tony Goldwyn, Michael C. Hall, Tom Sizemore, Bruce Greenwood en Maika Monroe.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair