Zack Snyder bedankt fans voor steun na familietragedie

Maandag maakte Snyder bekend niet in staat te zijn Justice League af te ronden, wegens droevige familieomstandigheden.

Filmregisseur Zack Snyder heeft op Twitter zijn fans bedankt voor de vele steunbetuigingen die hij heeft mogen ontvangen voor de zeer droevige familietragedie van de familie Snyder. Deze week werd bekend dat Snyder het regiestokje van DC's Justice League door heeft gegeven aan The Avengers-regisseur Joss Whedon wegens deze tragische familieomstandigheden.

Maandag verscheen er onverwachts een emotioneel interview met Snyder op The Hollywood Reporter. Snyder maakte bekend zijn werkzaamheden als regisseur van Justice League, samen met zijn vrouw Deborah (betrokken als producent), neer te leggen wegens het overlijden van zijn 20-jarige dochter Autumn. Autumn koos er in maart dit jaar voor om zelf een einde te maken aan haar leven.
 


Snyder ontving vele steunbetuigingen van fans. Ook diverse collega's probeerde Snyder een hart onder de riem te steken. Op Twitter laat de filmmaker weten dat het hem goed doet om zoveel condoleances te mogen ontvangen in deze moeilijke tijd voor het gezin. Snyder post ook een oproep aan jongeren met soortgelijke klachten en gedachtes. De regisseur roept hen op om hulp te gaan zoeken, mochten ze dat nodig hebben.


Recentelijk kwam het onderwerp van zelfdoding onder tieners weer volop in de aandacht, wegens de release van de heftige Netflix-serie 13 Reasons Why. De serie van de online streamingsdienst maakte een hoop maatschappelijke reacties los. Ongeveer 1 op de 15 jongeren kampt met een depressie.

Zit jij ook niet lekker in je vel en/of heb je behoefte aan een gesprek met een hulpverlener over zelfdoding? Bel dan direct 0900-0113 of kijk op 113.nl voor meer informatie!

NieuwsFilm

meest populair