Johnny Depp bepaalt toekomst 'Pirates of the Caribbean'

En een Pirates tv-serie?

Het mag ondertussen bekend zijn dat Johnny Depp zijn mojo een beetje kwijt is. Niet alleen doen zijn recente films het erg mager aan de bioscoopkassa, ook zou hij zichzelf niet helemaal meer onder controle hebben. Toch lijkt alleen Depp een vervolg te kunnen geven aan Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, aangezien producent Jerry Bruckheimer de franchise niet door ziet gaan zonder Depps Jack Sparrow.

"Ik zie het niet gebeuren. Het geheim van elke succesvolle franchise is het gebruikmaken van getalenteerde mensen. En Johnny is absoluut de sleutel van het succes van Pirates. Hij is zo'n uniek personage, zo'n innemend personage en zo'n oneerbiedig personage in één," aldus Bruckheimer tegenover DigitalSpy.

Bruckheimer gaf ook aan dat we geen Pirates televisieserie hoeven te verwachten: Je hebt een keuken thuis, toch? Maar nog steeds ga je uit eten. Als iets je uit huis trekt, dan is het vaak goed eten. We moeten gewoon écht goede films maken zodat mensen weg blijven van hun televisie. En dat is exact wat we doen."

De film van Kon Tiki-regisseurs Joachim Rønning en Espen Sandberg draait sinds deze week in de bioscoop. Lees uiteraard even de FT recensie.



NieuwsFilm

meest populair