Algemeen

Johnny Depp bepaalt toekomst 'Pirates of the Caribbean'

En een Pirates tv-serie?

door Bram de Groot om 11:24 in Algemeen
Het mag ondertussen bekend zijn dat Johnny Depp zijn mojo een beetje kwijt is. Niet alleen doen zijn recente films het erg mager aan de bioscoopkassa, ook zou hij zichzelf niet helemaal meer onder controle hebben. Toch lijkt alleen Depp een vervolg te kunnen geven aan Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, aangezien producent Jerry Bruckheimer de franchise niet door ziet gaan zonder Depps Jack Sparrow.

"Ik zie het niet gebeuren. Het geheim van elke succesvolle franchise is het gebruikmaken van getalenteerde mensen. En Johnny is absoluut de sleutel van het succes van Pirates. Hij is zo'n uniek personage, zo'n innemend personage en zo'n oneerbiedig personage in één," aldus Bruckheimer tegenover DigitalSpy.

Bruckheimer gaf ook aan dat we geen Pirates televisieserie hoeven te verwachten: Je hebt een keuken thuis, toch? Maar nog steeds ga je uit eten. Als iets je uit huis trekt, dan is het vaak goed eten. We moeten gewoon écht goede films maken zodat mensen weg blijven van hun televisie. En dat is exact wat we doen."

De film van Kon Tiki-regisseurs Joachim Rønning en Espen Sandberg draait sinds deze week in de bioscoop. Lees uiteraard even de FT recensie.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bilbo

Avatar

Pirates is een aparte franchise. Des te meer films, des te lager de kwaliteit, en toch kan ik niet wachten op de volgende omdat ik hoop minstens nog één goede Pirates film te zien...

Master Of Films

Avatar

Pirates of the Caribbean zonder Jack Sparrow, zombies & geesten, maar met Hector Barbossa in een Master and Commander sausje. Noem het maar Pirates of the Caribbean: The Far Side of the World. Als Peter Weir toch een nieuwe Pirates film had gemaakt. Ja als.....

Banned

Avatar

Geef gewoon Jack Sparrow een goeie verhaallijn, iets wat zeker mogelijk is en de film zal al een stuk beter zijn. Dit was een groot gemis in Dead Men Tell No Tales. Jack Sparrow hoeft heus niet elke keer hij zijn mond opendoet iets grappigs te zeggen. Maak dat personages terug van vlees en bloed.

Ereptile

Avatar

Mjah Jack Sparrow is een beetje een comedy character geworden. In de eerste films was hij nog gecalculeerd en slim bezig. En de grappige dingen kwamen vanzelf. Maar in de latere films is hij niet meer zo neergezet.

Master Of Films

Avatar

Geen deel 6, maar een remake/reboot is nodig voor deze Pirates serie. De tijd van Depp is voorbij.

De regie voor de remake/reboot zou ik aan Zack Snyder overlaten. Het scenario mag geschreven worden door Chris Terrio. Wat betreft de cast, daar heb ik hele mooie namen voor zoals Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J. K. Simmons, Amber Heard, Willem Dafoe & Vin Diesel. Cinematography geef ik aan Fabian Wagner. En muziek kan verzorgd worden door Tom Holkenborg.

GreenHornet

Avatar

ze hadden het gewoon moeten laten bij 1 deel.

Artificialis

Avatar

Wat een negativiteit! Dead Men Tell No Tales was wat mij betreft een betere film dan het vorige deel. En Captain Jack Sparrow is na 14 jaar nog steeds een briljant personage. Van mij mogen ze nog jaren doorgaan met deze franchise.

Master Of Films

Avatar

Wow, je bent ook erg gauw tevreden. Ach ja eksters gaan ook af op glimmende dingen.

Gyros regime

Avatar

Vond het ook een vermakelijke film, maar een boel mensen doen hier alsof ze alles van films afweten.. Over het algemeen zijn de mensen die reageren (net als ik) gewoon een stel kneuzen die niks beters te doen hebben..

Master Of Films

Avatar

Nou dat is een zo'n opmerking waarvan Ed Crane (als zelflerende filmanaylist) wel leuk gaat vinden :D

Ed Crane

Avatar

Klopt, ik weet inderdaad meer van film(analyse) dan de meesten, maar net als iedereen hier ben ik verder ook gewoon een kneus.

Hancock

Avatar

(spoiler) !!!

Come on , alle vloeken van de Caribbean zijn opgeheven . Barbossa rip . and a happy end ...... Heb me zeker wel vermaakt in de bios maar vond de grappen soms echt geforceerd . Laat dit maar het einde zijn wat mijn betreft.

nieuwslaatste nieuws

meest populair