Nonnen en kwaadaardige Gary Oldman in trailer 'The Hitman's Bodyguard'

Nonnen en kwaadaardige Gary Oldman in trailer 'The Hitman's Bodyguard'

Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson kunnen elkaar nog altijd niet uitstaan.

Daar waar de eerste twee trailers van actiekomedie The Hitman's Bodyguard veel op elkaar lijken, weet de derde gebruik te maken van genoeg nieuwe beelden om interesse te wekken. We zien o.a. een eerste blik op Gary Oldman, die de schurk speelt. Hij en zijn mannen maken jacht op hoofdrolspelers Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds. Het tweetal kan nog steeds niet goed met elkaar omgaan, zie hieronder.

's Werelds beste lijfwacht Michael Bryce (Reynolds) krijgt de taak om zijn aartsvijand te beschermen, de beruchte huurmoordenaar Darius Kincaid (Jackson). Hij kan het einde betekenen van de Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Oldman). Laatstgenoemde doet er uiteraard alles aan om Kincaid in het graf te krijgen. Overigens moeten hij en zijn dodelijke mannen zich haasten, want Bryce en Kincaid leggen een reis van Engeland naar Nederland af. Als ze hun doel - Den Haag - binnen 24 uur bereiken, dan is het gedaan met de dictator.



De film van Lionsgate is geregisseerd door Patrick Hughes en geschreven door Tom O'Connor. In de trailer zien we ook Salma Hayek en Elodie Yung voor het eerst. Wie na deze video eindelijk verkocht is, kan de actiekomedie vanaf 10 augustus in de bioscoop zien.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair