Trailer: Linda Cardellini ontvoert haar eigen dochter in 'Austin Found'

Trailer: Linda Cardellini ontvoert haar eigen dochter in 'Austin Found'

Deze aandachtsgeile moeder doet alles voor een beetje aandacht.

De nieuwe komedie Austin Found gaat over een aandachtsgeile moeder (Linda Cardellini) die de ontvoering van haar dochter in scène zet. En dat alles voor een beetje aandacht. De eerste trailer is nu te bekijken.


Leanne Miller (Cardellini) is een 36-jarige moeder die door haar honger naar faam en geluk in een gevaarlijke situatie terechtkomt. De voormalige beauty queen en prom queen is helemaal klaar met haar niet glamoureuze, middelmatige leven en bedenkt een plan om haar en haar familie in één klap beroemd te maken.

Samen met haar ex-vriend Billy (Skeet Ulrich) en diens criminele maatje Jebidiah (Craig Robinson) verzint Leanne een plan waarbij haar elfjarige dochter Patty (Urusula Parker) wordt gekidnapt voor een paar maanden. Nu is het nog zaak om ervoor te zorgen dat de lokale pers (Kristen Schaal) en de sheriff (Patrick Warburton) zich richten op de zaak en niet op Leanne zelf...

De rest van de cast bestaat uit Jon Daly, Chris Parnell en Matt Jones. Austin Found van regisseur Will Raée draait vanaf 7 juli in de States.

NieuwsFilm

meest populair