Scarlett Johansson feest erop los in nieuwe trailer 'Rough Night'

Scarlett Johansson feest erop los in nieuwe trailer 'Rough Night'

De zwartgallige comedy draait vanaf 3 augustus a.s. in de Nederlandse bioscopen.

Er zijn al heel wat beelden vrijgegeven van R-rated comedy Rough Night door studio Sony Pictures, maar vandaag worden we wederom verblijd met een trailer van de film. Deze trailer kun je hieronder bekijken. De hoofdrol in de film is weggelegd voor niemand minder dan Scarlett Johansson (Ghost in the Shell, Lucy).

Rough Night gaat over vijf vriendinnen die tien jaar na hun studententijd weer samenkomen voor een wild vrijgezellenweekend. Wanneer het gefeest van de meiden nogal bruut wordt onderbroken als ze per ongeluk een mannelijke stripper ombrengen, worden ze ertoe gedwongen om het ongeluk op allerhande manieren te verbergen. Dat leidt natuurlijk tot de nodige komische perikelen.

Naast Scalett Johansson zien we in Rough Night ook acteurs als Jillian Bell, Ilana Glazer, Kate McKinnon en Zoe Kravitz. Demi Moore, Colton Haynes, Ty Burrell en Dean Winters spelen bijrollen. Lucia Aniello regisseerde de film en schreef het script samen met Paul W. Downs. De film droeg oorspronkelijk de titel Rock That Body.

Rough Night draait vanaf 3 augustus 2017 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair