Twee nieuwe castleden 'X-Men: The New Mutants' aangekondigd

Twee nieuwe castleden 'X-Men: The New Mutants' aangekondigd

De personages Sunspot en Cannonball zijn gecast!

Charlie Heaton (Stranger Things) zal de rol spelen van Sam Guthrie, alias Cannonball, in X-Men-spinoff The New Mutants vcoor 20th Century Fox. In de strips is Cannonball een personage dat onverwoestbaar is wanneer hij zich in de lucht bevindt.

Daarnaast weet The Tracking Board het eerder gerucht dat Henry Zaga (Teen Wolf) de rol van Roberto da Costa, alias de mutant Sunspot, zal spelen officieel te bevestigen. Designated Survivor-acteur Adan Canto speelde deze rol eerder in X-Men: Days of Future Past. Josh Boone's (The Fault in Our Stars) zal een script dat hij samen met Knate Lee schreef verfilmen. De film gaat over een groep tieners met superkrachten, waarvan eerder werd aangekondigd dat Anya Taylor-Joy en Maisie Williams de respectievelijke rollen van Magik en Wolfsbane zullen spelen. Rosario Dawson zal hoogstwaarschijnlijk de rol spelen van Dr. Cecilia Reyes.

De belangrijke rol van Mirage moet nog steeds worden gecast. Eerder werd onthuld dat Blu Hunt en True O'Brien mogelijke kanshebbers op de rol waren. Simon Kinberg en Karen Rosenfelt produceren X-Men: The New Mutants. De film moet in april 2018 de bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair