Op laatste moment nog nieuw castlid voor 'Valerian'

Op laatste moment nog nieuw castlid voor 'Valerian'

Actrice Elizabeth Debicki heeft getekend voor de film van Luc Besson.

Met de release nog maar een paar weken van ons vandaan, heeft Luc Besson nog gauw een nieuw castlid gevonden voor zijn ambitieuze Valerian and the City of a Thousand Planets. Actrice Elizabeth Debicki heeft getekend om de stem van een CGI-personage in te spreken. Om wie het gaat is niet bekend.

Valerian is gebaseerd op een graphic novel, die zich afspeelt in de achtentwintigste eeuw. Het bronmateriaal is geschreven door Pierre Christin en Jean-Claude Mezieres en werd meer dan tien miljoen keer verkocht en is beschikbaar in 21 verschillende talen.

Centraal in deze verfilming staan Valerian (Dane DeHaan) en zijn partner Laureline (Cara Delevigne), die op missie worden gestuurd naar de stad Alpha. Daar wonen buitenaardse wezens van duizenden planeten bij elkaar, waar ze technologieën ontwikkelen die het leven van iedereen verbeteren. Maar er zijn duistere krachten aan het werk in de stad, die het voortbestaan bedreigen. Aan Valerian en Laureline de taak om die krachten ervan te weerhouden hun snode plannen uit te voeren.

Vanaf 26 juli in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair